menu close menu

Gemak

Bij zelfstandig wonen hoort ook gemak.

Geen rompslomp (meer) over onderhoudsabonnementen en dergelijke. Wij kunnen voor u voorzien in een: 

 

24-uurs Calamiteitendienst;

  • Calamiteiten zijn voor gedupeerden onverwachte situaties die vaak met emoties gepaard gaan. Of het nu gaat om brand- of stormschade, wateroverlast, een explosie of inbraak, Woonontzorgd komt direct in actie!. 

 

Directe hulp en afhandeling van schade;

  • 'Directhulp' is een persoonlijke contactpersoon die je zorgeloos vooruit helpt. Wij zijn verantwoordelijk voor de behandeling van de schade en regelen alles wat daarbij komt kijken. Of er nu een lekkage op de badkamer is, uw hal is ondergelopen of de pannen van uw dak zijn gewaaid. Wij helpen u altijd verder, en zijn pas tevreden wanneer u dat bent!.

 

Woninginspectie;

  • Hoe staat het met het onderhoud van uw woning? Is uw huis in goede conditie? Is het dak nog goed? En functioneren de binnendeuren nog optimaal? Het is tijd voor de jaarlijkse inspectie! En met de praktische BG Controlelijst bij de hand weet u zeker dat wij niets vergeten. En vergeet niet: hoe sneller u een probleem verhelpt, hoe lager de kosten zullen zijn.

 

Meerjarenonderhoudsplan.

  • Conditiemeting op bouwkundig, elektrotechnisch en wektuigbouwkundig gebied. Uw woning dient onderhouden te worden! Met behulp van een gedegen Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) kunnen toekomstige uitgaven gereserveerd worden! 

 

Kortom sluit een service abonnement en laat een inspectie verzorgen door Woonontzorgd!