menu close menu

Directe hulp en afhandeling van schade

Schade aan uw woning is al vervelend genoeg. Wij vinden het belangrijk dat de schade zo snel mogelijk wordt hersteld, het liefst zonder dat u daar extra last van ondervindt. Daarom verzorgen we directhulp met onze 24-uurs calamiteitendienst.

 

Stel, je hebt schade, dan is het belangrijk dat een en ander zo snel mogelijk wordt opgelost.

De 'directe hulp' is een persoonlijke contactpersoon die je zorgeloos vooruit helpt. Wij zijn verantwoordelijk voor de behandeling van de schade en regelen alles wat daarbij komt kijken. Of er nu een lekkage op de badkamer is, uw hal is ondergelopen of de pannen van uw dak zijn gewaaid, wij helpen u altijd persoonlijk verder. Wij zijn bereikbaar onder één telefoonnummer 085 75 00 263.

 

Daarnaast verzorgen we snel een 'maatwerk'-offerte waarna er tot herstel over kan worden gegaan. Daarom bepalen we samen wanneer de schade wordt hersteld. Zodat u niet onnodig thuis hoeft te blijven of uw bedrijf moet sluiten omdat de schade gerepareerd moet worden. Wij herstellen de schade wanneer het ú het best uitkomt, zodat u zorgeloos verder kunt met uw leven. In het uiterste geval ook ’s avonds of op zaterdag.