menu close menu

Organisatie

Missie, visie en kernwaarden

 

Missie

"van calamiteit naar ontzorging". Met een kwaliteitsadvies en aanpak zorgen wij voor continu ontzorging in- en om uw woning.

Visie

Wij streven naar uitstekend contact met onze opdrachtgevers, we bieden een hoog serviceniveau en bieden totaaloplossingen. Woonontzorgd luistert naar u en weet daarop te anticiperen. Woonontzorgd wil uiteraard een positieve bijdrage leveren aan een duurzame maatschappij.

 

Kernwaarden

Betrokken

Woonontzorgd heeft oog voor de mens en zijn omgeving. Wij investeren in onze opdrachtgevers, in onze medewerkers en in maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van milieu en veiligheid.

Integer

Wij luisteren naar onze opdrachtgevers en realiseren ons dat een calamiteit/ levensbestndig maken komt door soms persoonlijk leed met zich meebrengt. We respecteren het door u in ons gestelde vertrouwen en combineren dit vakmanschap met toewijding en zorg.

Deskundig

Onze ervaren specialisten kennen de risico’s van het vak en leveren resultaatgericht maatwerk. Wij werken op basis van vooraf overeengekomen afspraken, monitoren de resultaten van onze dienstverlening en controleren deze resulaten.

Innovatief

Anticiperen en vernieuwen staan bij ons hoog in het vaandel. We spelen in op de veranderende behoeften van de markt en werken permanent aan kwaliteitsverbetering en duurzame totaaloplossingen.